Hvad er SEO
og hvorfor er SEO optimering vigtigt for din virksomhed?

Hvad kan man bruge SEO til, og er SEO optimering noget jeg har brug for at investere i?

Hvis du stiller dig selv de her spørgsmål, så er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter inden for SEO og ved hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Hvad er SEO? 

SEO står for søgemaskineoptimering, og er en metode til at forbinde sin forretning med online kunder på. Dette gøres ved at øge virksomhedens hjemmesideposition på søgemaskiners (Google) søgeresultater, når internetbrugere søger efter lignende produkter/services som virksomheden tilbyder.
Ved at optimere en hjemmesides evne til at være synlig og forbinde sig til internetbrugere, knytter man besøgende til ens brand, og øger sandsynligheden for, at de ønsker at købe ens produkter/services.

SEO handler grundlæggende om at bygge og optimere hjemmesider til at tiltrække besøgende og konvertere dem til kunder, ved at fokusere på at give brugere det de leder efter, når de søger på nettet. Det betyder, at en hjemmeside skal rettes mod de helt rigtige internetbrugere, som leder efter netop dét din virksomhed tilbyder. Samt opsættes korrekt, så søgemaskiner kan og vil placere dem i søgeresultater.
Dette kræver først og fremmest en fokuseret strategi baseret på bl.a. omfattende analyse af 
internetbrugerne og deres adfærd, samt markeds- og konkurrentanalyse. Der skal udarbejdes interessant og spændende indhold som er delings- og nævneværdigt. Samt korrekt teknisk opsætning, der opfylder søgemaskiners krav til, at de kan og vil placere dem i søgeresultater.

getVisitors har en omfattende metode, som dækker alle aspekter af SEO, der vil placere hjemmesider i top, tiltrække og konvertere besøgende, samt markere virksomheders brand online.

SEO optimering desktop logo
SEO optimering laptop logo

Hvorfor skal der investeres i SEO optimering?

Der er over 3,5 milliarder Google søgninger hver dag, da vi efterhånden kan finde svar på alt via Google. De fleste mennesker søger efter det de skal bruge online. Alt lige fra hvem der var statsminister i 1980’erne, til hvor man kan finde den ideelle entreprenør til renovering af ens lejlighed.

Det er derfor uhyre vigtigt, at virksomheder er med i kampen om at være dem som kan tilbyde online søgere det de efterspørger.
Gennem SEO optimering bliver din hjemmeside online synlig for de rette internetbrugere, når de søger efter produkter/services som du kan tilbyde. Dette giver en enestående mulighed for at knytte dem til dit brand, samt tilbyde dem dine produkter eller services, og dermed øge mulighederne for salg eller anden engagement med dem.

Virksomheder som ikke har SEO optimeret deres hjemmeside mister denne mulighed. Og er ens konkurrenter allerede i gang med SEO optimering, har de det forspring, som din virksomhed kunne have haft.

Hos getVisitors er vi eksperter i at forbinde virksomheder med internetbrugere og konvertere dem, så der styrkes bånd mellem dem, samt øger muligheden for engagement i form af bl.a. større omtale af brand og salg.

Vi bringer 
Værdi
Succes
 til din forretning

Der foretages over 3,5 milliarder Google søgninger hver dag

SEO handler ikke bare om at blive fundet på populære udtryk. Det handler om at blive fundet af de rigtige personer, som er klar til at tage imod det du tilbyder. Vores dygtige SEO-eksperter undersøger markedet og kunderne, og finder de helt rigtige søgeord til din virksomhed, som vil placere dig foran købere, der er klar til at tage dit tilbud.

0%

Af alle online handlinger er en søgning på en søgemaskine

0%

Af forbrugere går online for at finde lokale forretninger

0%

Af personer der søger på Google, går aldrig forbi første side

Gratis SEO analyse logo

GRATIS SEO ANALYSE

FÅ EN GRATIS SEO ANALYSE AF DIN HJEMMESIDE

VORES SERVICES
TIL SEO HJÆLP

Står du og mangler SEO hjælp?

Som en udbyder af SEO services, har vi dygtige specialister på alle områder af søgemaskineoptimering, der er nødvendige for en succesfuld SEO-kampagne.
Vores team består af researchere, tekstforfattere, designere, udviklere og projektledere, som alle brænder efter at opnå det ultimative mål, nemlig at vækste din forretning.
Vi står klar til at hjælpe din virksomhed.

Herunder finder du vores SEO-ydelser

GetVisitors seo venlig logo

SEO Rådgivning

Vi hjælper dig med at definere dine SEO mål og lægger en gennemtænkt strategi med dig. Det kan være, du allerede har et internt marketingteam, der har brug for support og vejledning. Eller det kan være, du har brug for et ekstern SEO-team til at gennemføre dine mål. Uanset hvad, står vi klar til at hjælpe.

GetVisitors content marketing logo

Content Marketing

Hjørnestenen i enhver digital marketingkampagne er spændende og delingsværdigt indhold, som rør publikums følelser. Vores team af kreative forfattere, designere og SEO-eksperter hjælper med at få omtale af dit indhold og brand gennem forskellige medier.

Onsite og teknisk SEO

Vi analyserer alle aspekter af din hjemmeside, herunder struktur, intern arkitektur, og andre nøgleelementer, som Google vægter i deres søge algoritmer. Vi finder områder som kan forbedres og tilpasser din hjemmeside, så vi sikrer at den opnår maksimal synlighed.

GetVisitors keyword og markedsanalyse logo

Keyword- og markedsanalyse

Gennemførte keyword- og markedsanalyser giver et overblik over markedet din virksomhed opererer i, og hjælper med at finde nye muligheder for at møde nye kunder og udkonkurrere din konkurrenter.

GetVisitors linkbuilding logo

Linkbuilding

Linkbuilding er en af de stærkeste måder at komme højere op i søgemaskineresultater. Det kræver en fokuseret strategi og stærkt kendskab til de rigtige metoder, som overholder Google’s retningslinjer. Vi tilbyder bl.a. linkbuilding i form af content marketing, digital PR & outreach for at få folk til at tale om dit indhold og brand.

GetVisitors lokal seo logo

Lokal SEO

Næsten halvdelen af Google søgninger er på lokal plan. Det er derfor vigtigt, at Google ved nøjagtigt hvem din virksomhed er, hvad den gør, og hvor den befinder sig. Derudover er det vigtigt, at du vises som nr. 1 når der søges lokalt i dit område. Vores lokale SEO-optimeringseksperter sørger for, at du er synlig lokalt.

VORES FREMGANGSMÅDEN
TIL SEO OPTIMERING

seo-model

Vores erfarne marketingkonsulenter definerer i, samarbejder med dig,
dine digitale marketingmål, og lægger herefter en strategi samt en plan.

Dine mål

seo-model-1
seo-model

Vi gennemgår en detaljeret analyse af din hjemmeside i sin nuværende
tilstand, med henblik på at finde styrker og svagheder, der kan arbejdes på.

Hjemmeside analyse

seo-model-2
seo-model

Vi laver en analyse af markedet din virksomhed opererer i, og en analyse af
dine konkurrenters strategier, som vil bruges til at finde nye muligheder at
konkurrere på.

Konkurrent- og markedsanalyse

seo-model-3
seo-model

Et af de kritiske elementer i SEO optimering. Er grundig analyse af populære
søgeord kombineret med dyb indsigt i måden potentielle kunder søger.
Dette udføres med det formål at afdække, hvem og hvordan man målretter
sin side.

Keyword Research

seo-model-4
seo-model

Vores kreative team skaber unikt indhold, der er målrettet til at forbinde dig
og dine kunder, samt skabe omtale omkring dit brand.

Content marketing

seo-model-5
seo-model

Ved hjælp af checklister og specielle værktøjer analyserer vi alle onsite aspekter
af din hjemmeside, og optimerer siden i forhold til din SEO strategi.

Onsite SEO

seo-model-6
seo-model

Gennem vores store erfaring med linkbuilding og vores kreative sans,
hjælper vi med resultatskabende linkbuilding strategier og initiativer,
som vil styrke dine placeringer i søgemaskineresultaterne.

Linkbuilding

seo-model-7
seo-model

Vi overvåger og analyserer din hjemmesides præstationer vha. værktøjer, som
Google Analytics og Search Console, med henblik på at se, hvordan din
hjemmeside performer. Det bruges også til at se hvordan vi kan finde nye
muligheder til at optimere yderligere.

Monitorering af trafik og placering

seo-model-8

Vores erfarne marketingskonsulenter definerer i samarbejder med dig  dine digitale marketingsmål, og lægger herefter en strategi samt en plan

Vi gennemgår en detaljeret analyse af din hjemmeside i sin nuværende tilstand, med henblik på at finde styrker og svagheder, der kan arbejdes på

Vi laver en analyse af markedet din virksomheden opererer i, og en analyse af  dine konkurrenters strategier, som vil bruges til at finde nye muligheder at konkurrere på

Et af de kritiske elementer i SEO optimering er grundig analyse af populære søgeord kombineret med dybt indsigt i måden potentielle kunder søger. Dette udføres med det formål at afdække hvem og hvordan man målretter  sin side

Vores kreative team skaber unikt indhold, der er målrettet til at forbinde dig  og dine kunder, samt skabe omtale omkring dit brand

Ved hjælp af checklister og specielle værktøjer analyserer vi alle onsite aspekter  af din hjemmeside, og optimerer siden i forhold til din SEO strategi

Gennem vores store erfaring med linkbuilding og vores kreative sans,  hjælper vi med resultatskabende linkbuilding strategier og initiativer,  som vil styrke dine placeringer i søgemaskineresultaterne

Vi overvåger og analyserer din hjemmesides præstationer vha. værktøjer som Google Analytics og Search Console med henblik på at se hvordan din hjemmeside performer. Det bruges også til at se hvordan vi kan finde nye  muligheder til at optimere yderligere

VORES KUNDERS UDTAGELSER

De her gutter ved hvad de laver! Vi har fået et fremragende løft i vores placering på google søgninger siden vores samarbedje, og fået kæmpe omtale på de sociale medier, som har skabt os en navn blandt mange. Det har haft stop positiv betydning for forretningen.

Allan Birk - Cafe Noura Antik

getVisitors ekspertise i SEO optimering er direkte ansvarlig for at øge henvendelserne fra interesserede, som ønsker malerarbejde udført. Det er medført at vi ugentligt får nye kunder, hvilket tydeligt kan mærkes på bundlinjen

Humayun Kabir - BD Maler ApS

HJEMMESIDE OPTIMERING DER BOOSTER DIN FORRETNING

Vi har mange års erfaring med hjemmeside optimering gennem SEO, og ved hvad vi laver når det kommer til at gøre dig mere synlig for relevante søgere.
Uanset om du er en nyopstartet virksomhed, der vil brande dit navn, eller er en etableret virksomhed, som vil optimere hjemmesidens online performance, så står vores team klar med erfaring, viden og værktøjer til at booste din forretning.

START DIN SEO OPTIMERING I DAG!