Hvad er en professionel hjemmeside
og hvorfor er det vigtig med sådan en?

Hvorfor er det så vigtigt at være online med en professionel hjemmeside?

Alle virksomhedsejere ønsker at få en hjemmeside til deres forretning, men der er rigtig mange som ikke helt har forstået formålet med det. Og hvorfor det er så vigtig, at det er en professionel hjemmeside, der kan løfte en virksomheds brand og forretning.

Hos getVisitors har vi stor erfaring med professionelle hjemmesider, der markerer virksomheder i den digitale verden, og løfter forretningen til nye højder.

Professionel hjemmeside illustration på alle platforme
Professionel hjemmeside illustration på platforme

Hvad er en professionel hjemmeside? 

En hjemmeside er en virksomheds ansigt udadtil, og er den måde virksomheder møder og engagerer sig med kunder online.
En professionel hjemmeside er en speciel bygget online platform, der tiltrækker kunder og knytter dem til virksomhedens brand. Den har stor trafik og skaber en unik oplevelse for besøgende, som husker hjemmesiden og føler sig knyttet til virksomhedens brand.

At bygge sådanne unikke og professionelle hjemmesider kræver stor erfaring og viden omkring brugeres psykologi og adfærd. Samt evner til at sætte sig ind i virksomheders forretning og det marked, som virksomheden opererer i. Så der kan skabes et unikt match mellem forbrugere og virksomhed.

Professionel hjemmeside er en kunst. Hvis man er seriøs omkring sin forretning og ønsker at udnytte forretningspotentialet i den digitale verden, så bør man ikke rode med gør-det-selv skabeloner, eller få hjemmestrikkede løsninger.
Det er vigtigt, at hjemmesiden bygges på det rette grundlag, som kræver detaljeret analyse af specialister, og er custom-udviklet af rigtige programmører, som bygger det til jeres specifikke behov.

Er din virksomhed unik, skal den også have en unik hjemmeside!

Hvorfor skal min hjemmeside være professionel?

En hjemmeside er en af de vigtigste marketingkanaler for en virksomhed, da flere og flere går online, og de fleste forbrugere engagerer sig med virksomheder herigennem.
Det er derfor et must for virksomheder at have professionelle hjemmesider der kan knytte deres brand til kunder og vækste forretningen.

Virksomheder som ikke udnytter forretningspotentialet online på den professionelle måde, går glip af de muligheder den digitale verden giver, og de ser sig selv tabe til konkurrenter der gør.

Hos getVisitors er vores mål ikke ”bare” at tilbyde dig en hjemmeside, men en professionel hjemmeside der brander din virksomhed og booster din forretning. Vi er opsatte på at skabe de mest profitable hjemmesider, som matcher brand med eksisterende og nye kunder.

Læs mere om de specifikke services vi tilbyder længere nede på side

Professionel hjemmeside illustration på mobil
Vi 
 Brander
Profilerer
Synliggør
 din forretning

Google har lagret 35 millarder hjemmesider, hvilket kun er 4% af den information der er på internettet

Virksomheder har brug for professionelle hjemmesider, der fungerer som salgsmotorer. Vi fokuserer på at tilpasse budskaber og design, så den besøgende tiltrækkes, plejes og konverteres på sin rejse gennem siden.

0%

Af forbrugere bruger primært en virksomheds hjemmeside til at interagere med dem

0%

Af internetbrugere lukker og forlader en hjemmeside, hvis designet ikke er moderne

0%

Af internetbrugere vægter en hjemmesides troværdighed på designet af den

VI TILBYDER NY HJEMMESIDE
MED FØLGENDE SERVICES

Skal du bruge en ny hjemmeside?
Så skal du have professionelle til at bygge den for dig!

Moderne hjemmesider er mere end flot design, de skal designes med kunderne i tankerne. Der skal være grundig overvejelse og korrekt implementering af brugeroplevelse, brugervenlighed, søgemaskineoptimering og tekniske detaljer, så den performer optimalt. Dette er blot få elementer man skal fokusere på, når der udvikles på nutidens konkurrencepræget marked.
Vores design- og udviklingsteam er specialiseret i at udvikle hjemmesider, der vil vækste virksomheders forretning. Vi tilbyder bl.a. WordPress udvikling og ecommerce løsninger, der har fokus på brugervenlighed, responsiv design, kreative brandingløsninger og custom programmeringsløsninger, som giver konkurrencedygtighed ud over det sædvanlige.
Uanset om du har brug for en simpel informationshjemmeside, for at gøre din virksomhed synlig online, eller en mere kompliceret ecommerce løsning, så står vores ekspertteam klar til at realisere din vision.

Herunder finder du vores hjemmeside ydelser

GetVisitors moderne design logo

Moderne design

Et effektivt og moderne design vil lade dit brand skinne igennem, og skille sig ud blandt konkurrenternes. En brugervenlig og nem navigation gennem din side er et must for dine besøgende, da det øger brugertilfredsheden af siden. Dette kombineret med interessant og tiltrækkende indhold, konverterer besøgende til kunder.          
  

SEO venlig

At bygge en hjemmeside på et stærkt SEO-fundament fra begyndelsen af, er det mest optimale, da det vil booste forretningen allerede fra start af, og gøre videreudvikling nemmere i fremtiden. Vi bygger et stærkt SEO-fundament fra start af, som vil tiltrække de rigtige besøgende, og give dem en unik oplevelse, der får dem fra at være interesseret besøgende til at være handlende kunder.

Indhold

For at skille sig ud fra dine konkurrenter, skal du have indhold på din hjemmeside der er værdiskabende og tiltrækkende. Et stærkt indhold sammen med en fantastisk brugeroplevelse, skaber relationer til besøgende og styrker din placering på søgemaskineresultater. Dette øger synligheden, og dermed skaber flere besøgende, som brander dit navn og skaber flere potentielle kunder.

GetVisitors call to action logo

Effektiv Call-to-action

Ved strategisk anvendelse af call-to-actions, får vi besøgende til at handle, ved at lede dem gennem interessant indhold, og opfordre dem til handling på en naturlig måde. Derved konverterer vi dem til potentielle kunder, som identificerer sig med dit brand.

GetVisitors kvalitetssikring logo-1

Kvalitetssikring

I sidste ende er det vigtigste ved en veldesignet hjemmeside, at den gør sit arbejde, nemlig fungere korrekt og konsekvent, samt har den rette trafik, der giver din forretning værdi. Hvis en besøgende har udfordringer eller er utilfreds med siden, går det ud over dit brand. Vi sørger for omfattende test af hele hjemmesiden samlet, samt de enkelte sider, og overvåger brugeradfærden, så kvaliteten er i top, og du opnår dine konverteringsmål.

Responsiv design

Med den voksende popularitet af mobile enheder, er design af hjemmesider der er kompatible med alle platforme, alpha og omega. Du skal have dine besøgende til at kunne bruge din hjemmeside nemt og effektiv, uanset hvilken platform de bruger

VORES FREMGANGSMÅDE TIL UDVIKLING AF
PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

hjemmeside model

Dit brand er unikt og det skal din hjemmeside afspejle. Vi får defineret
dine mål, som du ønsker at opnå. Vi analyserer dit brand, dine kunder og
det marked I er i, og lægger en strategi for at opnå jeres mål.

Dine mål

hjemmeside model 1
hjemmeside model

Efter det indledende møde planlægger vi projektforløbet - herunder hvad
vi har brug for fra jer, samt milepæle og deadlines.

Planlægning

hjemmeside model 2
hjemmeside model

Vores designteam laver et udkast til hjemmesiden, så visionen kommer
til live. Vores designs er skabt med kunderne i tankerne, hvilket betyder
at de er designet til at styrke dit brand og forretning.

Mockups

hjemmeside model 3
hjemmeside model

Når vi er enige om et endelig mockup, starter vores udviklere på at kode din
hjemmesiden. Vores SEO specialister samt tekstforfattere skaber et unikt
indhold, som skaber trafik og knytter de besøgende til dit brand.

Udvikling og implementering

hjemmeside model 4
hjemmeside model

Vores test team gennemgår kvalitetssikring af tekniske detaljer, indhold,
SEO, brugeroplevelse, samt performance ud fra checklister.

Kvalitetssikring

hjemmeside model 5
hjemmeside model

Vi offentliggør hjemmesiden og monitorerer den med løbende forbedring.

Go live

hjemmeside model 6

Dit brand er unikt og det skal din hjemmeside afspejle. Vi får defineret
dine mål, som du ønsker at opnå. Vi analyserer dit brand, dine kunder og
det marked I er i, og lægger en strategi for at opnå jeres mål

Efter det indledende møde planlægger vi projektforløbet – herunder hvad, vi har brug for fra jer, samt milepæle og deadlines

Vores designteam laver et udkast til hjemmesiden, så visionen kommer til live. Vores designs er skabt med kunderne i tankerne, hvilket betyder at de er designet til at styrke dit brand og forretning

Når vi er enige om et endelig mockup, starter vores udviklere på at kode din hjemmesiden.
Vores SEO specialister samt tekstforfattere skaber et unikt  indhold, som skaber trafik og knytter de besøgende til dit brand

Vores test team gennemgår kvalitetssikring af tekniske detaljer, indhold, SEO, brugeroplevelse, samt performance ud fra checklister

Vi offentliggør hjemmesiden og monitorerer den med løbende forbedring.

VORES KUNDERS UDTAGELSER

De her gutter ved hvad de laver! Vi har fået et fremragende løft i vores placering på google søgninger siden vores samarbedje, og fået kæmpe omtale på de sociale medier, som har skabt os en navn blandt mange. Det har haft stop positiv betydning for forretningen.

Allan Birk - Cafe Noura Antik

getVisitors ekspertise i SEO optimering er direkte ansvarlig for at øge henvendelserne fra interesserede, som ønsker malerarbejde udført. Det er medført at vi ugentligt får nye kunder, hvilket tydeligt kan mærkes på bundlinjen

Humayun Kabir - BD Maler ApS

UDVIKLING BASERET PÅ NYESTE TEKNOLOGI OG BEST-PRACTICES

Vores ekspert team af udviklere og digitale marketingspecialister bruger nyeste teknologi, og best practices til at skabe custom-made hjemmesider, der skaber værdi for dit brand, forbinder dig til dine kunder og konverterer besøgende

FÅ EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE I DAG!