Hvad er Google Ads
og hvorfor er annoncering på Google vigtigt for min virksomhed?

Hvad kan man bruge Google Ads til, og er annoncering på Google noget der giver værdi?

Du er kommet med dine spørgsmål til Google Ads eksperter, som har stor erfaring med platformen, og ved hvordan der skabes resultater gennem den.

Hvad er Google Ads?

Google Ads, som tidligere hed Google Adwords, er Googles enkle og effektive annoncerings platform, der giver virksomheder mulighed for at nå ud til potentielle kunder, der søger efter produkter/services som virksomheden tilbyder, ved at placere tiltrækkende annoncer foran dem.
Man betaler kun for annoncerne, når der rent faktisk er interesse og der klikkes på din annonce.
Det er en effektiv og hurtig måde at nå ud til de rigtige personer, som er klar til at handle.

Gennem en korrekt opsat Google Ads kampagne baseret på en gennemtænkt strategi, kan man tiltrække kunder som leder efter det du tilbyder.

Google Ads Logo
Illustration af annoncering på Google

Kan min virksomhed bruge annoncering på Google?

65% klikker på en Google annonce når de shopper online, da annoncering på Google er det første online shoppere ser, når de søger efter et produkt eller en service.

Det er derfor et must for virksomheder at have annoncer klar til potentielle købere, som leder efter produkter/services de kan tilbyde, så det er dem som de handler hos.

Virksomheder der ikke anvender annoncering på Google, taber kunder til deres konkurrenter, som står klar med tilbud på deres produkter/services til potentielle købere gennem google annonceringer.

Når du vælger getVisitors til at styre dine Google annonceringer, er du sikker på at der skabes resultater der giver dig flere kunder og øget salg.
Vi er specialister på området og brænder for at skabe de mest effektive annoncer, som gør en forskel for vores kunders forretning

Vi  
Styrker
Forbedrer
Øger
 dit salg

Der foretages i gennemsnit 40.000 Google-søgninger hvert sekund

Alle kan oprette Google Ads kampagner. Men at skabe en der leverer resultater, kræver en stor del viden og erfaring, samt omfattende research og analyse.
Lad os opsætte og drive dine kampagner, og bringe dig de rigtige kunder

0%

Af alle internetbrugere søger på Google

0%

Klikker på en Google annonce når de shopper

0%

Af klik går til de 3 første Google annoncer

VORES SERVICES
TIL GOOGLE ANNONCERING

Skal du bruge en Ads-ekspert inden for Google annoncering?

Vi er hvad man kalder Google Ads eksperter. Vi ved hvordan en Google annoncering skal opsættes og drives, så det returnerer et positivt investeringsafkast, som kan mærkes på bundlinjen.
Fokuseret strategi, korrekt opsætning, løbende forbedring og vedligeholdelse er alle nøgleaktiviteter der holder dig konkurrencedygtig og på toppen med din Google annoncering.
Ved hjælp af de nyeste best-practices, og vores raffinerede marketingsmetoder leverer vi både nye succesfulde Google Ads kampagner, og løfter underpræsterende kampagner, som giver dig underskud.

Vi står klar til at hjælpe.

Herunder finder du vores Google Ads-ydelser

GetVisitors annonceringsstrategi logo

Annonceringsstrategi

For at skræddersy en effektiv Ads-kampagne der passer til din virksomhed, vil vi dyrke din forretning, markedet, konkurrenter og kunder. Så vi kan lægge en fokuseret strategi, som vil levere økonomiske resultater, der kan mærkes.

Annonceoptimering

Løbende optimering med fokus på detaljer, vil forbedre og effektivisere kampagner, så de altid er på toppen, og skaber værdi, i stedet for at være en udgift. Det er mange gange de små ting, såsom højere klikfrekvens, eller lidt lavere CPC, som kan gøre store forskelle.

GetVisitors keyword research logo

Keyword Research

Vi laver omfattende keyword analyse for at finde helt specifikke keywords, som dine kunder bruger når de søger efter dine produkter. Denne analyse bruger vi til at sikre, at kampagnerne er målrettet de rigtige internetbrugere, så annoncerings investeringerne giver positivt afkast og ikke spildes som udgifter.

Annonceskrivning

Vi skriver tiltrækkende annoncer, som er i tråd med dine keywords og landingpages, og sikrer handlinger gennem call-to-action-setup. Vi tester løbende annoncerne, så du får mest mulig trafik til mindst mulig pris.

GetVisitors remarketing logo

Remarketing

Vi hjælper med at nå ud til kunder, der har vist interesse for din forretning og holder dem forbundet, så de vælger dine produkter/services, når de er klar til at handle. Effektiv remarketing øger salget og vi ved hvordan man gør.

GetVisitors tracking og rapportering logo

Tracking og rapportering

Uden rigtigt data, er optimering af en Google Ads kampagne et skud i tågen. Derfor sørger vi for, at der er tracking af alt nødvendig data, der giver værdifuld indsigt i performance, og som kan bruges til at optimere optimalt. Vi udarbejder rapporter, der giver indblik i, hvad der sker med dine kampagner, og hvilke resultater du får ud af dine investeringer.

VORES KUNDERS UDTAGELSER

De her gutter ved hvad de laver! Vi har fået et fremragende løft i vores placering på google søgninger siden vores samarbedje, og fået kæmpe omtale på de sociale medier, som har skabt os en navn blandt mange. Det har haft stop positiv betydning for forretningen.

Allan Birk - Cafe Noura Antik

getVisitors ekspertise i SEO optimering er direkte ansvarlig for at øge henvendelserne fra interesserede, som ønsker malerarbejde udført. Det er medført at vi ugentligt får nye kunder, hvilket tydeligt kan mærkes på bundlinjen

Humayun Kabir - BD Maler ApS

EFFEKTIV GOOGLE ADS HJÆLP DER TILTRÆKKER KUNDER

Hvis din virksomhed kæmper med at konkurrere på markedet, eller du søger at vækste yderligere, så kan en gennemført Google Ads kampagne hjælpe. En korrekt udført Ads kampagne vil kunne mærkes positivt på bundlinjen, og vil være hele investeringen værd.
Vores team har erfaring med og viden om, hvordan vi kan udnytte de forretningsmuligheder, Google Ads giver til at booste din forretning.

START DIN GOOGLE ANNONCERING I DAG!